Onderdeel van Avans Hogeschool

The Sound of Music Experience

Kerstvoorstelling 2018

De Koningstheateracademie is terug met een gloednieuwe familievoorstelling. Met ‘The Sound of Music Experience’ bezorgen zij u deze winter hét ultieme kerstgevoel! 

U kijkt niet alleen naar het hele verhaal over de Oostenrijkse familie (geen zorgen, wij hebben dit in 15 minuten weten te persen) maar u gaat ook op pad! Op deze theatrale tocht vol bijzondere ontmoetingen beleeft u dit kerstverhaal op een wel heel bijzondere manier!

‘The Sound of Music Experience’ wordt gespeeld door studenten van de Koningstheateracademie maar zij doen dat dit jaar niet alleen; de cast wordt aangevuld met Oisterwijks eigen talent!

Bestel nu snel je kaarten op www.tiliander.com

Laatste nieuws

Vier van onze studenten waren uitgenodigd bij PepTalk en de Elektra Podcast om een aflevering op te komen nemen met live festivalpubliek.
De Koningstheateracademie presenteert de nieuwe minor ‘Performance in Art’; een programma voor beeldend- en performatieve kunstenaars.
Alle plekken voor de meeloopdag zijn vergeven. Grijp je er net naast? Er zijn nog mogelijkheden om de school te leren kennen!