Onderdeel van Avans Hogeschool

KTA producties

De opleiding en haar studenten worden vaak gevraagd voor opdrachten in het werkveld. Soms vragen opdrachten een dusdanig grote mate van professionaliteit dat wij onze alumni daarvoor inzetten. Daarom is KTAproducties in het leven geroepen. KTAproducties is een productiehuis en impresariaat voor alumni. Je kan het productiehuis benaderen voor het verzorgen van volledige evenementen, producten op maat, bestaande voorstellingen, en cursussen en workshops voor het bedrijfsleven.

 

Dankzij dit initiatief is er een geleidelijke overgang ontstaan van de veilige haven van de Koningstheateracademie naar het werkveld. KTAproducties beschikt over een uitgebreid en divers alumni-netwerk. Zo kunnen ze een grote mate van professionaliteit bieden aan de opdrachtgevers. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden uit de indrukwekkende lijst aan opdrachtgevers:
Avans Hogescholen, HAN, Provincie Noord-Brabant, Essent, DAF trucks, BHIC, Hermes, Den Bosch Partners, Theater aan de Parade, Chassé Theater, en Theaterfestival Boulevard.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wilt u van uw eindejaarsborrel echt iets bijzonders maken? Of wilt u een theatrale, hilarische of ontroerende interventie tijdens een symposium of congres? Of hebt u een volstrekt onrealistisch en wild idee, waarover u tóch eens verder wilt praten? Neem dan contact op met Jort van der Maarel, op productie@koningstheateracademie.nl

cabaret-theater-inhuren-bedrijven
bedrijfs-theater-voorstelling

Onze opdrachtgevers

ANBI-gegevens

Stichting KTAproducties is een zogenaamde ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’. Als een ANBI een culturele instelling is (en dat is KTAproducties), kan deze ANBI de status culturele ANBI krijgen. Donateurs van culturele ANBI’s hebben vanaf 2012 een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt.

Voor meer informatie: http://www.belastingdienst.nl/

Als ANBI moet de stichting aan een aantal verplichtingen voldoen, waaronder de publicatie van een aantal gegevens. De ANBI-gegevens van KTAProducties staan hier.

Laatste nieuws

KTA-alumnus Tijmen van Barneveld is aspirant-lid geworden bij Comedytrain in Toomler.
Op het mobiele podium van Klapstoelkabaret zijn deze zomer een hoop alumni van de KTA te bewonderen.
Oud KTA’er Kirsten van Teijn is met haar voorstelling geselecteerd voor de prestigieuze Cabaret Collectie 2024.