Onderdeel van Avans Hogeschool

Open- en meeloopdagen

Wil je kennismaken met deze bijzondere opleiding? Wij houden elk jaar Open Dagen, Online Open Avonden en Meeloopdagen! Hier kun je ontdekken hoe er les wordt gegeven in cabaret, en al je vragen stellen over de opleiding.

opendag-cabaret-hbo-opleiding-den-bosch

Open Dag

Op de Open Dag doe jij mee in lessen en workshops. Zo zijn er bijv. schrijflessen, improvisatieworkshops, regielessen of spellessen. Ook staan zowel de studenten als docenten klaar voor al je vragen over de vakken, de school en het potentiële werkveld.

De eerstvolgende open dag is op 9 november 2024. Je kan je nog niet inschrijven: houdt Open dagen van hbo-opleidingen | Avans Hogeschool in de gaten. Je kan je wel al inschrijven voor de meeloopdagen via deze link.

 

meeloopdag-opleiding-theater-JostijnLigtvoet

Meeloopdag

Bij een meeloopdag volg je in een kleine groep een aantal lessen, alsof je op de KTA zit. Zo krijg je echt een kijkje in de keuken! We koppelen je aan één van de studenten, zodat je een buddy hebt voor al je vragen op de dag zelf. Met je buddy kan je ook contact houden als je besluit om auditie bij ons te doen en je daar tips voor wil.

De eerstvolgende meeloopdagen staan gepland voor 18 september en 9 oktober. Wil je er ook bij zijn? Schrijf je dan in via deze link.                                                                                                        

Laatste nieuws

Samen met Anna UitdeHaag hebben alumni van de Koningstheateracademie in co-creatie met twee alumni van Cape Town University een voorstelling mogen maken en spelen.
De NPO heeft bekendgemaakt wie de oudejaarsconference 2024 mag verzorgen, en de eer is toegevallen aan niemand minder dan oud student Pieter Derks.
Kiki Schippers is voor de vijfde keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs; de prestigieuze onderscheiding voor het beste theaterlied.