Onderdeel van Avans Hogeschool

Open- en meeloopdagen

Wil je kennismaken met deze bijzondere opleiding? Wij houden elk jaar Open Dagen, Online Open Avonden en Meeloopdagen! Hier kun je ontdekken hoe er les wordt gegeven in cabaret, en al je vragen stellen over de opleiding.

opendag-cabaret-hbo-opleiding-den-bosch

Open Dag

Op de Open Dag doe jij mee in lessen en workshops. Zo zijn er bijv. schrijflessen, improvisatieworkshops, regielessen of spellessen. Ook staan zowel de studenten als docenten klaar voor al je vragen over de vakken, de school en het potentiële werkveld.

De eerstvolgende open dag is op 20 maart 2024, ’s avonds van 18:30 tot 22:00. Schrijf je in via Open dagen van hbo-opleidingen | Avans Hogeschool

Kan je echt niet wachten? We organiseren ook een Online Open Avond. Hier krijg je via een livestream alvast een inkijkje en kan je je eerste vragen stellen over de opleiding. De eerstvolgende is op 13 maart. Hiervoor kan je je via dezelfde link inschrijven als voor de Open Dag.

meeloopdag-opleiding-theater-JostijnLigtvoet

Meeloopdag

Bij een meeloopdag volg je in een kleine groep een aantal lessen, alsof je op de KTA zit. Zo krijg je echt een kijkje in de keuken! We koppelen je aan één van de studenten, zodat je een buddy hebt voor al je vragen op de dag zelf. Met je buddy kan je ook contact houden als je besluit om auditie bij ons te doen en je daar tips voor wil.

De eerstvolgende meeloopdag zit helaas al vol. Interesse in een extra meeloopdag? Schrijf je in via deze link .

De meeloopdag van 28 februari zit helaas al vol. Maar meld je vooral aan, want bij genoeg extra aanmeldingen wordt er mogelijk nog een derde meeloopdag georganiseerd.                                                                                                                                                    

Laatste nieuws

Vier van onze studenten waren uitgenodigd bij PepTalk en de Elektra Podcast om een aflevering op te komen nemen met live festivalpubliek.
De Koningstheateracademie presenteert de nieuwe minor ‘Performance in Art’; een programma voor beeldend- en performatieve kunstenaars.
Alle plekken voor de meeloopdag zijn vergeven. Grijp je er net naast? Er zijn nog mogelijkheden om de school te leren kennen!