Onderdeel van Avans Hogeschool

Club Felix

Club Felix is een creatieve ontmoetingsplek voor ACI studenten, een initiatief dat is gestoeld op co-creatie. Kunstenaars van verschillende opleidingen en disciplines komen samen om geïnspireerd te raken en opzoek te gaan naar manieren waarop hun werk elkaar kan beïnvloeden, verrijken en versterken.

Naast een plek om te kunnen creëren is Club Felix ook een plek om werk te tonen. Zowel eigen materiaal als uitkomsten van het onderzoek naar co-creatie. De eerste editie vond plaats op Theaterfestival Boulevard 2023, en sindsdien is Club Felix al op verschillende evenementen verschenen.

Laatste nieuws

Samen met Anna UitdeHaag hebben alumni van de Koningstheateracademie in co-creatie met twee alumni van Cape Town University een voorstelling mogen maken en spelen.
De NPO heeft bekendgemaakt wie de oudejaarsconference 2024 mag verzorgen, en de eer is toegevallen aan niemand minder dan oud student Pieter Derks.
Kiki Schippers is voor de vijfde keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs; de prestigieuze onderscheiding voor het beste theaterlied.