Onderdeel van Avans Hogeschool

Lammerentour

De Lammerentour is een unieke mogelijkheid om jong cabarettalent in huis te krijgen. Letterlijk. Drie getalenteerde, afstuderende cabaretiers schuiven al uw meubilair aan de kant om een avondvullend try-outprogramma te spelen voor u en uw gezelschap! Gewoon tussen de salontafel en de hondenmand. En dat allemaal voor niks, althans; onze spelers eten graag een warme maaltijd mee en gaan na de voorstelling nog even met de pet rond.

Lammerentour bij u over de vloer?

De Lammerentour is onderdeel van het afstudeertraject van onze vierdejaars studenten, en dient als try-out tour voor hun afstudeervoorstelling. Dat houdt in dat ze voornamelijk heel veel gaan uitproberen. Wie weet ben je wel getuige van de geboorte van de beste grappen van hun voorstelling, óf wordt het materiaal de volgende dag gelijk in de prullenbak gegooid. Linksom of rechtsom krijg je een bijzonder inkijkje in het maakproces en een fantastisch optreden! 

Ben, ken of heb jij een huiskamer? Meld je dan aan!

lammerentour-opvoering-theater-academie
lammerentour-theater-academie-den-bosch

Laatste nieuws

Vier van onze studenten waren uitgenodigd bij PepTalk en de Elektra Podcast om een aflevering op te komen nemen met live festivalpubliek.
De Koningstheateracademie presenteert de nieuwe minor ‘Performance in Art’; een programma voor beeldend- en performatieve kunstenaars.
Alle plekken voor de meeloopdag zijn vergeven. Grijp je er net naast? Er zijn nog mogelijkheden om de school te leren kennen!