Onderdeel van Avans Hogeschool

New Comedians

Bij New Comedians krijg je 10 weken lang les in spel, zang en schrijven. Ideaal voor wanneer je de opleiding wil leren kennen, wil kijken of cabaret wat voor je is, of simpelweg naast je middelbare school een mooie mix van verschillende podiumvakken wil krijgen.

KTA-DenBosch-vooropleiding-cabaret-JostijnLigtvoetFotografie

Informatie

Elke donderdag van 16:00 tot 21:30 word je in een kleine groep begeleid in jouw ontdekkingstocht binnen het cabaret. Om het kleinschalige, persoonlijke karakter van de lessen te waarborgen is er per klas plek voor 10 studenten. Het kan dus zijn dat je op de wachtlijst komt. Wanneer er meer dan 16 aanmeldingen zijn zal er een tweede klas gevormd worden. De vooropleiding vindt plaats in het gebouw van de Koningstheateracademie, aan de Havensingel 25 in Den Bosch. De docenten zijn alumni van de Bachelor Cabaret – ze kennen de opleiding goed en zijn daarnaast ook actief in het werkveld. 

De lessen zijn op de volgende dagen:

1 februari 
8 februari 
22 februari 
29 februari  
7 maart 

14 maart 
21 maart 
28 maart 
4 april 
11 april  

aanmelden-cabaret-theater-opleiding

Aanmelden?

Iedereen kan zich aanmelden! Het enige wat we van jou willen is een motivatiebrief over waarom je de vooropleiding wilt doen; wat wil je leren? Wat is je doel? Hoeveel tijd heb je om buiten de lessen voorwerk te doen? Aan de hand van je motivatiebrief wordt er gekeken of we denken dat de vooropleiding New Comedians bij jou past.

De kosten van de vooropleiding zijn 500 euro. Wil je je aanmelden voor de vooropleiding? Stuur dan vandaag een mail met je motivatiebrief naar info.cabaret.denbosch@avans.nl. De deadline voor de aanmelding is 22 januari. Je hoort uiterlijk 29 januari of je wel of niet mag beginnen in februari. Als je toegelaten wordt, krijg je het officiële aanmeldformulier toegestuurd. Hierop vind je ook meer informatie over de betaling.  

Het is niet gegarandeerd dat je wordt aangenomen voor de voltijd Bachelor Cabaret als je de vooropleiding hebt gevolgd.  

Zij gingen je voor

Laatste nieuws

Vier van onze studenten waren uitgenodigd bij PepTalk en de Elektra Podcast om een aflevering op te komen nemen met live festivalpubliek.
De Koningstheateracademie presenteert de nieuwe minor ‘Performance in Art’; een programma voor beeldend- en performatieve kunstenaars.
Alle plekken voor de meeloopdag zijn vergeven. Grijp je er net naast? Er zijn nog mogelijkheden om de school te leren kennen!