Onderdeel van Avans Hogeschool

Meld je aan voor de audities!

Dé cabaretopleiding van Nederland heeft de inschrijvingen voor de audities geopend, meld jij je aan? ????

Wij zoeken jonge helden. Dwarse denkers. Die vragen durven te stellen. Aan zichzelf en aan de wereld om hen heen. Die met humor de wereld te lijf gaan. Fijngevoelige poëten, muzikanten en theatermakers die wat te zeggen hebben over de wereld. Omdat het er toe doet. Omdat de ander er toe doet. En omdat ze niet anders kunnen.

Op 1 en 2 juni 2024 zijn de eerste auditierondes, indien je door gaat naar de tweede ronde vindt deze plaats op 15 en 16 juni. Voor meer informatie en om je aan te melden, klik hier!

Tot 15 mei 2024 heb je de kans om je aan te melden voor onze audities. Benieuwd hoe het er op onze academie aan toe gaat? Klik op het onderstaande filmpje!

https://www.youtube.com/watch?v=ZZ3Q8bNZRbY

Laatste nieuws

Vier van onze studenten waren uitgenodigd bij PepTalk en de Elektra Podcast om een aflevering op te komen nemen met live festivalpubliek.
De Koningstheateracademie presenteert de nieuwe minor ‘Performance in Art’; een programma voor beeldend- en performatieve kunstenaars.
Alle plekken voor de meeloopdag zijn vergeven. Grijp je er net naast? Er zijn nog mogelijkheden om de school te leren kennen!