Onderdeel van Avans Hogeschool

Meld je aan voor de audities!

Dé cabaretopleiding van Nederland heeft de inschrijvingen voor de audities geopend, meld jij je aan? ????

Wij zoeken jonge helden. Dwarse denkers. Die vragen durven te stellen. Aan zichzelf en aan de wereld om hen heen. Die met humor de wereld te lijf gaan. Fijngevoelige poëten, muzikanten en theatermakers die wat te zeggen hebben over de wereld. Omdat het er toe doet. Omdat de ander er toe doet. En omdat ze niet anders kunnen.

Op 1 en 2 juni 2024 zijn de eerste auditierondes, indien je door gaat naar de tweede ronde vindt deze plaats op 15 en 16 juni. Voor meer informatie en om je aan te melden, klik hier!

Tot 15 mei 2024 heb je de kans om je aan te melden voor onze audities. Benieuwd hoe het er op onze academie aan toe gaat? Klik op het onderstaande filmpje!

https://www.youtube.com/watch?v=ZZ3Q8bNZRbY

Laatste nieuws

De NPO heeft bekendgemaakt wie de oudejaarsconference 2024 mag verzorgen, en de eer is toegevallen aan niemand minder dan oud student Pieter Derks.
Kiki Schippers is voor de vijfde keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs; de prestigieuze onderscheiding voor het beste theaterlied.
Derdejaars student Bram Scharpach organiseert een unieke avond in Podium Azijnfabriek met z’n nieuwe initiatief ‘Liedjes uit de La’.