Onderdeel van Avans Hogeschool

Lammerentour in volle gang

De grappen zijn geschreven, de data zijn geprikt; onze vierdejaars zijn er helemaal klaar voor. En dat is maar goed ook, want de tour begint serieuze proporties aan te nemen met al meer dan 65 speelplekken!

 

De Lammerentour is onderdeel van het afstudeertraject van onze vierdejaars studenten, en dient als try-out tour voor hun afstudeervoorstelling. Ze reizen door het hele land (en zelfs daarbuiten) naar huiskamers, theaters, buurthuizen, bedrijfsfeestjes, en alle andere denkbare plekken waar behoefte is aan cabaret.

De meeste try-outs zijn besloten, maar voor een aantal van deze optredens is er een open kaartverkoop. Lijkt het je dus leuk eens te komen kijken, dan kan dat bij Theater ’t Pand (Gorinchem), Theater Schelleboom (Oosterhout), Net Niet Uit (Eindhoven), Het Gele Huis (Breda), Haute Cultuurhuis (Langerak) en de dinershows van Station Zuid (Den Bosch).

Het hoge aantal tourdata betekent natuurlijk niet dat de inschrijving voor een Lammerentour gesloten is. Ben, ken of heb je een huiskamer (of andere ruimte) en zou je daar graag drie afstuderende cabaretiers willen uitnodigen om te spelen? Meld je dan vooral aan. Misschien behalen de vierdejaars dan zelfs 100 speelplekken!

Meer weten? Klik hier.

 

 

Beeld: Lammerentour

 

Laatste nieuws

De NPO heeft bekendgemaakt wie de oudejaarsconference 2024 mag verzorgen, en de eer is toegevallen aan niemand minder dan oud student Pieter Derks.
Kiki Schippers is voor de vijfde keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs; de prestigieuze onderscheiding voor het beste theaterlied.
Derdejaars student Bram Scharpach organiseert een unieke avond in Podium Azijnfabriek met z’n nieuwe initiatief ‘Liedjes uit de La’.