Onderdeel van Avans Hogeschool

Theaterfestival Kunstmest | Tiliander

Going once… going twice… SOLD!

De studenten van de Koningstheateracademie organiseren een veiling van de meest openhartige kunstvorm die ons land rijk is: het cabaret.

Op drie wervelende avonden openen zij de poorten van de eeuwenoude handelsstad Den Bosch en heten u van harte welkom in de intieme setting van de Bossche huiskamers.

Deze variant van Theaterfestival Kunstmest is uniek in haar soort. In deze theatrale expositie nemen studenten het publiek mee op tour langs verschillende huiskamers. Zo laten deze toekomstige meesterstukken van het cabaret u elke avond zes korte voorstellingen zien.

De avond wordt afgesloten met een spetterende veiling waar u kunt bieden op dit veelkleurig pallet van jong talent. Wellicht neemt u dan, voor een appel en een ei, de nieuwe Youp van ‘t Hek mee naar huis.

Dus spaar al uw kleingeld op, kom naar Tiliander, Oisterwijk en help ons kunst van kitsch te onderscheiden!

 

Adres: Tiliander, Oisterwijk

Data: 21 en 22 september 2019

Aanvang: 15:00 en 19.30 uur

Tickets: Tiliander.com

 

Kijk ook op onze facebook en instagram om met nieuws en filmpjes op de hoogte gehouden te worden!

         

Laatste nieuws

Vier van onze studenten waren uitgenodigd bij PepTalk en de Elektra Podcast om een aflevering op te komen nemen met live festivalpubliek.
De Koningstheateracademie presenteert de nieuwe minor ‘Performance in Art’; een programma voor beeldend- en performatieve kunstenaars.
Alle plekken voor de meeloopdag zijn vergeven. Grijp je er net naast? Er zijn nog mogelijkheden om de school te leren kennen!