Onderdeel van Avans Hogeschool

Elke Vierveijzer speelt op 31 mei dernière van Drift in nieuwe Theater aan de Parade

De KTA alumni spelen door heel het land. Het voelt daarom extra bijzonder als er soms eentje in Den Bosch te bewonderen is!

Op 31 mei strijkt Elke neer in ‘’haar Den Bosch’’. Samen met haar muzikaal begeleider Michiel Wetzer, wonende in ’s-Hertogenbosch, speelt zij de dernière (laatste voorstelling) van Drift.

Drift is een nietsontziende, muzikale reis langs de driften, angsten en drijfveren van de mens. Onze diepste verlangens, de dingen in onszelf waar we bang voor zijn. Alle lagen worden afgepeld. Elke trekt zonder reserves ten strijde op zoek naar alles wat we liever verborgen houden en wordt daarbij ondersteund door diepe drums en vunzige bassen. Voor haar voorstelling Lucht ontving Elke de Poelifinario 2020/2021, de prijs voor het meest indrukwekkende kleinkunstprogramma van het seizoen. De VSCD-cabaretjury schreef: “Vierveijzer toont zich één van de beste liedschrijvers van Nederland. Ze is meer dan de klassieke kleinkunstenaar die met een stapel liedjes langs de theaters trekt; ze legt overdonderend veel beleving in wat ze zingt en zegt.”

Op 31 mei speelt Elke haar allerlaatste voorstelling van Drift, in Theater aan de Parade. Koop dus snel je kaarten via de website: Elke Vierveijzer – Theater aan de Parade

 

Laatste nieuws

KTA-alumnus Tijmen van Barneveld is aspirant-lid geworden bij Comedytrain in Toomler.
Op het mobiele podium van Klapstoelkabaret zijn deze zomer een hoop alumni van de KTA te bewonderen.
Oud KTA’er Kirsten van Teijn is met haar voorstelling geselecteerd voor de prestigieuze Cabaret Collectie 2024.