Onderdeel van Avans Hogeschool

Aren Scholte finalist op Griffioen De Stoep Cabaret Festival

Zaterdag 16 maart is het zover; de finale van het Griffioen De Stoep Cabaret Festival. Vier cabaretiers zullen het tegen elkaar opnemen voor de felbegeerde prijzen. Één van hen is onze alumnus Aren Scholte.

 

 

Aren Scholte studeerde in 2021 af met zijn voorstelling ‘Op losse schroeven’. Sindsdien is hij regelmatig te zien op verscheidene cabaret- en comedy podia. Zo stond hij afgelopen jaar in de halve finale van de Comedy Talent Award, werd hij tweede bij de Comedymatch en was hij een vaste gast bij de open mic van Club Felix.

Dit is niet de eerste keer dat een oud student de finale behaalt van dit festival. Op de vorige editie stonden Tijmen van Barneveld en Lex van Wieren in de finale. Daarnaast zijn er over de jaren menig oud studenten in de prijzen gevallen, waaronder Kirsten van Teijn, Anne Neuteboom, Sanneke van der Meulen, Lonneke Dort en Roovers & van Leeuwen.

We wensen Aren heel veel succes en toitoitoi!

De finale zal plaatsvinden op 16 maart in Theater Griffioen in Amsterdam. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Bestellen? Klik hier.

 

 

Beeld: Superformosa, Griffioen De Stoep Cabaret Festival.

 

Laatste nieuws

Samen met Anna UitdeHaag hebben alumni van de Koningstheateracademie in co-creatie met twee alumni van Cape Town University een voorstelling mogen maken en spelen.
De NPO heeft bekendgemaakt wie de oudejaarsconference 2024 mag verzorgen, en de eer is toegevallen aan niemand minder dan oud student Pieter Derks.
Kiki Schippers is voor de vijfde keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs; de prestigieuze onderscheiding voor het beste theaterlied.