Onderdeel van Avans Hogeschool

Alumni op Café Theater Festival 2024

Het Café Theater Festival gaat weer van start en heeft dit jaar twee van onze alumni in de programmering staan. Bas van de Ven (afgestudeerd in 2019) en Tobias van Kaam (afgestudeerd in 2022) zijn geselecteerd om ieder hun eigen voorstelling te komen spelen.

 

Bas van de Ven zal te zien zijn met Heersbeest; een samenwerking tussen Van de Ven en Lennart Klaui (songwriter). Voor het festival hebben ze een band gevormd die Nederlandstalig muziektheater maakt. Ze omschrijven hun voorstelling, ‘De Versnipperaar’, als een muzikale koortsdroom over de teloorgang van het verhaal. Op 27 februari bijten ze het spits af in ’t Oude Pothuys in Utrecht, waar ze nog enkele dagen te zien zullen ze zijn voor ze afreizen naar Arnhem en Rotterdam, om daar nog t/m 23 maart in verschillende café’s te spelen.

Tobias van Kaam staat geprogrammeerd met zijn voorstelling ‘Met een vleugje optimisme’; een cabaretvoorstelling over het leven, de dood en de absurditeit van die twee. Van Kaam is een speelse, beeldende verhalenverteller die de klassieke vertellende vorm van cabaret afwisselt met absurdistisch spel. Hij is van 29 februari t/m 3 maart te bewonderen in Café & Poppodium Stathe in Utrecht, en zal daarna nog t/m 23 maart te zien zijn in café’s in Arnhem en Rotterdam.

We wensen onze alumni veel plezier en toitoitoi!

Meer weten? Klik hier.

 

 

Beeld: Dré Didderiëns, Jeroen Hijmans, Tobias van Kaam, CTF

Laatste nieuws

De NPO heeft bekendgemaakt wie de oudejaarsconference 2024 mag verzorgen, en de eer is toegevallen aan niemand minder dan oud student Pieter Derks.
Kiki Schippers is voor de vijfde keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs; de prestigieuze onderscheiding voor het beste theaterlied.
Derdejaars student Bram Scharpach organiseert een unieke avond in Podium Azijnfabriek met z’n nieuwe initiatief ‘Liedjes uit de La’.