Onderdeel van Avans Hogeschool

Studenten bij PepTalk en Elektra Podcast

Vier van onze studenten waren onlangs te gast bij PepTalk en de Elektra Podcast. Beide podcasts stonden geprogrammeerd op de afgelopen editie van The Funniest Festival Ever, waar ze de studenten hadden uitgenodigd om, in het bijzijn van het festivalpubliek, een aflevering op te komen nemen.

 

In PepTalk probeert Pepijn Schoneveld samen met studenten Sophie van den Berg (tweedejaars) en Teun Eljon (vierdejaars) antwoorden te vinden op ‘hoe zo’n theaterschool nou eigenlijk werkt’. Alles wordt onder de loep genomen; van auditie-procedures tot eigenaardige speloefeningen. Een leuke luistertip voor iedereen met interesse in theater, of die benieuwd is naar hoe het er aan toe gaat op onze academie.

In de Elektra Podcast voelt Wouter Monden studenten Beer van Tilburg (tweedejaars) en Fee Oomes (derdejaars) even aan de tand over hun slechtste optredens. Er wordt ingezoomd en gelachen om de hakkelige performances, en gepraat over hoe ze hiermee omgaan als theaterstudent. Een aanrader voor wie zin heeft met het drietal mee te lachen om alles wat mis kan gaan, of is geïnteresseerd in de obstakels die je als jonge cabaretier kan tegenkomen.

De afleveringen zijn te beluisteren op o.a. Spotify en podcastluisteren.nl.

 

 

Beeld: Elektra Podcast en PepTalk

Laatste nieuws

De NPO heeft bekendgemaakt wie de oudejaarsconference 2024 mag verzorgen, en de eer is toegevallen aan niemand minder dan oud student Pieter Derks.
Kiki Schippers is voor de vijfde keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs; de prestigieuze onderscheiding voor het beste theaterlied.
Derdejaars student Bram Scharpach organiseert een unieke avond in Podium Azijnfabriek met z’n nieuwe initiatief ‘Liedjes uit de La’.