Onderdeel van Avans Hogeschool

Ook de tweede meeloopdag zit vol

Op 28 februari is de tweede meeloopdag van dit jaar; dé mogelijkheid om de academie te leren kennen. Je wordt gekoppeld aan één van de studenten, en loopt een dag mee met de lessen. Zo krijg je echt een kijkje in de keuken, en heb je de kans al je vragen te stellen over de opleiding.

 

Na een succesvolle eerste editie op 7 februari, die ook helemaal vol zat, zijn nu wederom alle plekken voor de meeloopdag vergeven. Grijp je er nou net naast, en wil je eigenlijk nog héél graag de opleiding leren kennen? Neem even contact op met info.cabaret.denbosch@avans.nl en wie weet kunnen we nog wat regelen, of wordt er bij genoeg animo misschien zelfs een derde meeloopdag georganiseerd!

Natuurlijk hebben we naast de meeloopdag ook nog andere manieren om de opleiding te verkennen. Zo is er nog de mogelijkheid om je aan te melden voor de Open Avond op 20 maart. Kan je niet wachten? Op 13 maart hebben we een Online Open Avond. Voor beiden avonden zijn nog plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie, klik hier.

 

 

Beeld: Jostijn Ligtvoet Fotografie

Laatste nieuws

De NPO heeft bekendgemaakt wie de oudejaarsconference 2024 mag verzorgen, en de eer is toegevallen aan niemand minder dan oud student Pieter Derks.
Kiki Schippers is voor de vijfde keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs; de prestigieuze onderscheiding voor het beste theaterlied.
Derdejaars student Bram Scharpach organiseert een unieke avond in Podium Azijnfabriek met z’n nieuwe initiatief ‘Liedjes uit de La’.