Onderdeel van Avans Hogeschool

Nieuwe minor: Performance in Art

De Koningstheateracademie presenteert de nieuwe minor ‘Performance in Art’; een programma voor beeldend- en performatieve kunstenaars die onderzoek willen doen naar hun mogelijkheden in performance.

 

De minor biedt een diepgaand programma voor kunstenaars die hun lichaam als een essentieel onderdeel van hun kunstwerk beschouwen. In het programma gaat elke student een eigen onderzoek aan en worden verschillende artistieke en academische velden met elkaar verbonden. Perfect voor de kunststudent die opzoek is naar een verdieping van diens makerschap!

Performance in Art is één van de vijftien minoren onder Avans Creative Innovation. De eerste lesreeks zal in september 2024 van start gaan. De minor wordt aangeboden aan studenten die worden opgeleid voor een bachelordiploma in de kunsten en hun introductiejaren hebben afgrond. De deelnemers zullen worden geselecteerd op basis van hun portfolio en motivatie.

Meer weten? Klik hier.

 

 

Beeld: Superformosa

Laatste nieuws

De NPO heeft bekendgemaakt wie de oudejaarsconference 2024 mag verzorgen, en de eer is toegevallen aan niemand minder dan oud student Pieter Derks.
Kiki Schippers is voor de vijfde keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs; de prestigieuze onderscheiding voor het beste theaterlied.
Derdejaars student Bram Scharpach organiseert een unieke avond in Podium Azijnfabriek met z’n nieuwe initiatief ‘Liedjes uit de La’.