Onderdeel van Avans Hogeschool

Alumnus Tijmen van Barneveld bij Comedytrain

Koningstheateracademie-alumnus Tijmen van Barneveld is aspirant-lid geworden bij Comedytrain. Na een auditie en een stemming van alle Comedytrainleden is Tijmen één van de vier aspitant-leden en mag hij het komende jaar zijn comedy ontwikkelen in thuisbasis Toomler.

Comedytrain in Toomler geldt als dé Nederlandse comedytempel. In 1990 was dit het eerste vaste podium voor stand-up comedy. Sindsdien hebben talloze gevestigde namen zich mogen ontwikkelen onder de vlag van Comedytrain. Theo Maassen, Najib Amhali, Hans Teeuwen, Soundos el Ahmadi en Ronald Goedemondt is slechts een greep uit de indrukwekkende lijst van cabaretiers en comedians die hun naam eraan hebben verbonden.

Wij feliciteren Tijmen en wensen hem een fantastische tijd toe in Toomler!

Klik hier voor de agenda van Toomler.

 

Laatste nieuws

Afgelopen maandag vierde de Koningstheateracademie haar 25e jaar in Podium Azijnfabriek in ’s Hertogenbosch. Hoe dat was? Dat lees je hier!
Maya van As (Vlamousse) gaat samen met Charlotte Vermeulen (emeritus ARTIS-bioloog) het theater in met het interactieve theatercollege 𝙎𝙚𝙠𝙨𝙪𝙚𝙡𝙚 𝙙𝙞𝙫𝙚𝙧𝙨𝙞𝙩𝙚𝙞𝙩 𝙞𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙙𝙞𝙚𝙧𝙚𝙣𝙧𝙞𝙟𝙠.
Cabaretier, wiskundige en schrijver Jan Beuving kondigt zijn tweede boek ‘v.v. Flats Zeist Oost.’ aan. Een hilarisch en ontroerend portret van een amateurvoetbalclub, van de mensen die zo’n club maken, en daarmee een liefdevolle ode aan alle vrijwilligers en verenigingen in het land.